اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1402

1402/07/10

ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1402 دانشگاه گنبد کاووس می‌رساند زمان و فرآیند ثبت نام پذیرفته شدگان کلیه رشته‌های تحصیلی از تاریخ 11 الی 17 مهر خواهد بود.

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1402

پذیرفته شدگان لازم است با داشتن تصویر (اسکن) مدارک به شرح ذیل مطابق فایل راهنما اقدام به ثبت نام از طریق قسمت پذیرش سامانه جامع دانشگاه به آدرس erp.gonbad.ac.ir نمایند.

مدارک مورد نیاز ثبت نام غیرحضوری

1. اسکن عکس تمام رخ 4*3 یا 4*6 زمینه سفید بدون حاشیه اضافی، اثر مهر، منگنه و هر گونه لکه تهیه شده در سال جاری (اسکن عکس از روی کارت‌های شناسایی قابل قبول نیست).
  2. اسکن تمامی صفحات شناسنامه.
  3. اسکن کارت ملی (پشت و رو).
  4. مدرک تحصیلی مقطع کاردانی
    • - اسکن یکی از مدارک ذیل:
    • - اصل دانشنامه پایان تحصیلات کاردانی؛
    • - اصل گواهی موقت پایان تحصیلات کاردانی؛
    • - گواهی تایید شده توسط دانشگاه (فرم شماره 6)؛
    • - گواهی اخذ مدرک کاردانی حداکثر تا تاریخ 1402/06/31؛
    • - گواهی اتمام دوره سطح یک مورد تایید حوزه علمیه؛
    • مدرک تحصیلی معادل کاردانی؛
      • - پذیرفته‌شدگان به شرط اخذ مدرک  تحصیلی دوره کاردانی (فوق دیپلم) حداکثر تا تاریخ 1402/06/31 مجاز به ثبت‌نام و ادامه تحصیل خواهند بود.
      • - پذیرفته‌شدگان رشته‌های تحصیلی با نوع پذیرش صرفاً براساس سوابق تحصیلی که زمان ثبت‌نام اولیه آزمون کارشناسی ‌ناپیوسته دانشجوی سال آخر بودند و همچنین نسبت به ویرایش معدل کل کاردانی خود اقدام نکرده‌اند لازم است اسکن فرم مخصوص میانگین نمرات و تعداد واحدهای گذرانده دانشجویان سال آخر دوره‌های کاردانی متقاضی شركت در آزمون ورودی کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1402 را نیز بارگذاری نمایند.
  5. تصویر استعلام مدرک تحصیلی(تصویر کد رهگیری)
    • - (توجه داشته باشید دریافت تاییدیه تحصیلی برای مقاطع آمورش عالی بصورت الکترونیکی، از طریق سامانه استعلام مدرک تحصیلی به آدرس estelam.msrt.ir میسر میباشد)
  6. مدرک وضعیت نظام وظیفه (مخصوص برادران)
    • - غیر مشمولان: اسکن كارت پایان خدمت هوشمند یا اسکن كارت معافیت دائم هوشمند یا اسکن گواهی پایان خدمت دوره ضرورت؛