اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1402

1402/06/15

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1402

ضمن عرض تبریک و آرزوی توفیق روزافزون به اطلاع پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۲ دانشگاه گنبد کاووس می‌رساند زمان و فرآیند ثبت نام پذیرفته شدگان کلیه رشته‌های تحصیلی از تاریخ ۲۶ الی ۳۰ شهریور خواهد بود.

پذیرفته شدگان لازم است با داشتن تصویر (اسکن) مدارک به شرح ذیل مطابق فایل راهنما اقدام به ثبت نام از طریق قسمت پذیرش سامانه جامع دانشگاه به آدرس erp.gonbad.ac.ir نمایند.

مدارک مورد نیاز ثبت نام غیرحضوری

1. اسکن عکس تمام رخ 4*3 زمینه سفید بدون حاشیه اضافی، اثر مهر، منگنه و هر گونه لکه تهیه شده در سال جاری (اسکن عکس از روی کارت‌های شناسایی قابل قبول نیست)؛
  2. اسکن تمامی صفحات شناسنامه؛
  3. اسکن کارت ملی (پشت و رو)؛
  4. فایل یا تصویر کارنامه‌های سلامت جسم و روان؛
  5. نظام وظیفه (برادران)
    • غیر مشمولان
      • - اسکن کارت پایان خدمت هوشمند؛
      • - یا اسکن کارت معافیت دائم هوشمند؛
      • - یا اسکن گواهی پایان خدمت دوره ضرورت؛
    • مشمولان (ویدیو آموزش دریافت معافیت تحصیلی)
      • - برگ معافیت موقت هولوگرام دار بدون غیبت (پزشکی و کفالت) در مدت اعتبار آن؛
      • - یا برگ آماده به خدمت هولوگرام دار بدون غیبت؛
      • - یا برگ لغو معافیت تحصیلی (دانشجوی انصرافی)؛
  6. تصویر استعلام مدرک تحصیلی (تصویر کد رهگیری)
    • - توجه داشته باشید دریافت تاییدیه تحصیلی برای مقاطع آمورش عالی بصورت الکترونیکی، از طریق سامانه استعلام مدرک تحصیلی به آدرس estelam.msrt.ir میسر میباشد
  7. مدارک تحصیلی
    • - اسکن اصل و یا گواهی پایان تحصیلات دوره کارشناسی (لیسانس) که در آن معدل قید شده و تاریخ دانش آموختگی تا 1402/06/31 باشد؛
    • - پذیرفته‌شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی نمی‌باشند، لازم است اسکن فرم مدرک کارشناسی و معدل را بارگذاری نمایند.
    • - آن دسته از پذیرفته شدگان نیم سال اول که همه واحد های درسی آنان تا 1402/06/31 با موفقیت به اتمام برسد ولی زمان اعلام فراغت از تحصیل آنان به هر علت (به شرطی که برای نیمسال اول سال تحصیلی 1403-1402 واحدی اخذ نکرده باشند و یا واحد درسی اخذ شده آنان به صورت معرفی به استاد باشد) تا تاریخ 1402/09/30 باشد، می‌توانند اسکن فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر دوره کارشناسی را بارگذاری نمایند.
    • - آن دسته از پذیرفته شدگانی که در زمان اعلام نتایج اولیه و تکمیل فرم انتخاب رشته‌های تحصیلی اینترنتی مورخ (1402/03/11 لغایت 1402/03/16) دانشجوی سال آخر بودهاند و حداکثر تا تاریخ 1402/06/31 دانش آموخته می شوند، لازم است اسکن فرم میانگین کل واحد های گذارنده آنان براساس 0 تا 20 تا تاریخ 1401/11/30 با معدل ثبت شده را بارگذاری نمایند.
    • - فضلا و طلاب حوزه های علمیه لازم است،اسکن اصل مدرک دانش آموختگی سطح 2 حوزه های علمیه مرکز مدیریت حوزه علمیه خراسان و یا اصفهان را بارگذاری نمایند؛
    • - پذیرفته شدگان رتبه اول لازم است، اسکن اصل فرم تایید فارغ التحصیلان رتبه اول دوره کارشناسی تایید شده دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی را بارگذاری نمایند؛
    • - پذیرفته شدگان دوره کارشناسی ناپیوسته لازم است اصل مدرک یا گواهی پایان تحصیلات دوره کاردانی را نیز بارگذاری نمایند؛
  8. اسکن حکم مرخصی سالانه یا موافقت نامه کتبی و بدون قسد شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت
    • - دانش آموختگان رشته‌های دبیری از اداره آموزش و پرورش شهرستان محل تعهد و خدمت خویش، اصل موافقت نامه کتبی و بدون قید شرط را دریافت نمایند؛
  9. اسکن فرم انصراف از تحصیل (دانشجوی انصرافی)
    • - پذيرفته شدگان دوره روزانه و غيرروزانه آزمون كارشناسی ارشد ناپيوسته سال1401 و همچنين دانشجويان در حال تحصيل در دوره روزانه و غير روزانه مقطع كارشناسي ارشد ناپيوسته (به شرط نداشتن مشکل نظام وظيفه براي برادران)، بايد انصراف قطعي از رشته قبلي را به دانشگاه ارائه دهند.
  • اتباع غیرایرانی در قسمت شناسنامه و کارت ملی یکی از مدارک اقامتی یا شناسایی معتبر ذیل را بارگذاری نمایند:
    • - اسکن گذرنامه دارای حداقل شش ماه مجوز اقامت
    • - اسکن دفترچه پناهندگی سیاسی صادره از سوی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران
    • - اسکن کارت هویت ویژه اتباع غیرایرانی دارای اعتبار در سال 1402،صادره از سوی اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور؛
    • - آخرین کارت آمایش معتبر براساس اعلام اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور؛