اطلاعیه شماره 2 ثبت نام نو دانشجویان دکتری 1402

1402/06/14

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان محترم به استحضار می رساند: امکان ثبت نام غیرحضوری از روز شنبه مورخ 1402/06/18 برای کلیه پذیرفته شدگان براساس فایل راهنما با مراجعه به آدرس erp.gonbad.ac.ir امکان پذیر می باشد.

نکات و موارد مهم در مرحله ثبت نام غیر حضوری:
تکمیل دقیق اطلاعات خواسته شده و بارگزاری اسکن مدارک براساس راهنمای ثبت نام غیرحضوری

مدارک مورد نیاز جهت انجام ثبت نام غیرحضوری:

اسکن یک قطعه عکس  4*3  (تهیه شده در سال جاری)
اسکن تمامی صفحات شناسنامه ( هر صفحه بصورت جداگانه)
اسکن کارت ملی ( پشت و رو)
اسکن اصل گواهی پایان دوره کارشناسی ارشد و یا گواهی موقت پایان دوره کارشناسی ارشد
 تذکر 1: پذیرفته شدگانی که دانشجو سال آخر بوده اند  و گواهی پایان دوره کارشناسی ارشد خود را دریافت ننموده اند لازم است بجای گواهی کارشناسی ارشد، اسکن فرم معدل ( فرم شماره 16 ) که به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رسیده باشد را ارائه نمایند.

تذکر 2: پذیرفته شدگانی که در زمان آزمون دکتری دانشجو سال آخر بوده اند لازم است فرم  معدل واحد های گذرانده  (فرم معدل مندرج در دفترچه شماره 1 راهنمای ثبت نام آزمون دکتری)  که در زمان ثبت نام آزمون به استناد آن در سایت سازمان سنجش معدل خود را ثبت نموده اند و به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رسیده است  را اسکن  و علاوه برگواهی پایان دوره کارشناسی ارشد، در قسمت مربوط به اصل گواهی کارشناسی ارشد بارگزاری نمایند.

اسکن اصل گواهی دوره کارشناسی و یا گواهی موقت دوره کارشناسی

تذکر2: پذیرفته شدگانی که به دلایلی قادر به ارائه مدرک کارشناسی ارشد)فوق لیسانس(یا دکتری حرفه‌ای نمی‌باشند، اسکن اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ کارشناسی ارشد (فوق لیسانس) یا دکتری حرفه ای با قید این موضوع که اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی، یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می‌باشد را بارگذاری نمایند.

در یافت فرم معافیت تحصیلی ( ویژه آقایان مشمول نظام وظیفه )