1402/03/06

به مناسبت گرامی‌داشت ۲۷ اردیبهشت ماه روز روابط‌ عمومی از کارکنان حوزه روابط‌ عمومی دانشگاه تجلیل‌ و‌ تقدیر به عمل آمد. دکتر جعفریان سرپرست دانشگاه گنبد‌کاووس ضمن گرامی‌داشت این روز اعلام داشتند که در دنیای امروز روابط‌ عمومی‌ها به عنوان عناصر قوی در ارزیابی و تقویت برنامه‌ها و پیشبرد اهداف سازمان‌ها بوده و نقش ویژه‌ای در جهت ایجاد ارتباط و تعاملات فکری و اطلاعاتی ایفا می‌کنند. ایشان در ادامه اشاره فرمودند که یکی از رسالت‌های اصلی روابط ‌عمومی‌ها نشر صحیح و واقعی مطالب و ساخت چهره‌ای مناسب از سازمان‌ها و ارگان‌ها در میان مردم و مخاطبان آنها می‌باشد.