نشصت بصیرتی اساتید با حضور معاون محترم سیاسی بسیج مستضعفان کشور

1402/02/20

نشست بصیرتی اساتید و کارکنان با حضور دکتر سید جلال حسینی معاون محترم سیاسی سازمان بسیج مستضعفین برگزار گردید .

در این نشست ابتدا دکتر حجت ا... جعفریان ضمن تبریک دهه سرآمد آموزشی، پیگیری و کار انقلابی را از ویژگی بسیجیان برشمرد و حضور جناب آقای دکتر سید جلال حسینی را ارج نهادند .

در ادامه دکتر سید جلال حسینی ضمن گرامیداشت دهه ی سرآمد آموزش و همچنین روز استاد ابراز نمودند امروزه دشمنان جمهوری اسلامی در تلاش هستند تا روحیه جوانان کشور عزیزمان را تضعیف نمایند . ایشان همچنین ضمن اشاره به دستاورد های جوانان در سال های بعد از انقلاب ، آمادگی بسیج به حهت کمک و یاری در تمامی حوزه های علمی و فرهنگی را اعلام نمودند .