كارگاه كالاهاي سلامت محور با همكاري كانون هلال احمر و همياران سلامت برگزار شد.

1401/08/22

كارگاه كالاهاي سلامت محور با موضوع شناسايي كالاهاي سلامت محور مجاز و ايمن از كالاهاي قاچاق و غير مجاز و عوارض مصرف آن‌ها با همكاري كانون هلال احمر و همياران سلامت در روز يكشنبه مورخ 1401/08/22 در سالن آمفي تئاتر دانشكده كشاورزي برگزار گرديد.

كارگاه كالاهاي سلامت محور با موضوع شناسايي كالاهاي سلامت محور مجاز و ايمن از كالاهاي قاچاق و غيرمجاز و عوارض مصرف آن‌ها با همكاري كانون هلال احمر و همياران سلامت در روز يكشنبه مورخ 1401/08/22 در سالن آمفي تئاتر دانشكده كشاورزي برگزار گرديد.

در اين كارگاه جناب آقاي  دکترمحرمي از دانشگاه علوم پزشكي گلستان از نحوه تشخيص كالاهاي سلامت محور توليدات داخلي كشور و كالاهاي وارداتي سخن گفت.

ايشان بيان داشت: محصولات توليد داخل بايد داراي برچسب سيب سلامت و شماره پروانه درج شده بر روي كالا و محصولات وارداتي به داخل كشور بايد برچسب اصالت سازمان غذا و دارو را داشته باشند. همچنين مي‌توان از سرشماره پيامكي 20008822، نصب برنامه TTAC بر روي گوشي همراه  و يا ورود به سايت WWW.TTAC.IR  جهت اطمينان از سلامت و ايمني محصول استفاده كرد.