اطلاعیه سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر

1401/03/18

🔸احتراماً، به اطلاع می‌رساند سامانه نقل و انتقال دانشجویان شاهد و ایثارگر از روز چهارشنبه مورخ 1401/03/18 لغایت 1401/04/20 جهت ثبت درخواست دانشجویان شاهد و ایثارگر واجد شرایط متقاضی انتقال و میهمانی برای مقطع کارشناسی ورودی‌های سال 1400 و ماقبل فعال می‌باشد. با توجه به اینکه امکان بررسی درخواست‌های خارج از سامانه وجود ندارد، شایسته است موارد زیر به اطلاع دانشجویان رسانده شود:

✅دانشجویانی که در سال گذشته حکم میهمانی و یا حکم مشروط داشته‌اند چنانچه شرط لازم را اخذ و حکم آنان به اتمام رسیده باشد لازم است در سامانه ثبت‌نام و حتماً شرایط و وضعیت تحصیلی خود را درج نمایند.

✅دانشجویان داری حکم میهمانی دائم در سنوات گذشته و دانشجویان دارای پذیرش با سوابق تحصیلی مجاز به ثبت درخواست در سامانه نمی‌باشند.

✅رسیدگی به تقاضای دانشجویان به ترتیب اولویت ذیل انجام می‌پذیرد.

🔺فرزند اناث شهید

🔺فرزند ذکور شهید

🔺جانباز 50% و بالاتر و آزاده

🔺همسر شهید

🔺جانباز 25% الی 49%

🔺همسر جانباز 50% و بالاتر و آزاده

🔺فرزند اناث جانباز 50% و بالاتر و آزاده

🔺فرزند ذکور جانباز 50% و بالاتر و آزاده

🔺همسر جانباز 25% الی 49%

🔺فرزند اناث جانباز 25% الی 49%

🔺فرزند ذکور جانباز 25% الی 49%

✅دانشجویان متقاضی انتقال و یا میهمانی می‌توانند با مراجعه به سامانه سجاد سازمان امور دانشجویان (portal.saorg.ir) نسبت به ثبت درخواست و دریافت کد رهگیری اقدام و نتیجه بررسی را در زمان مقرر از طریق همان سایت مشاهده نمایند.