پیام تبریک رییس دانشگاه به مناسبت روز دانشجو

1400/09/15

دکتر ابوالفضل طهماسبی، رییس دانشگاه گنبدکاووس با صدور پیامی ضمن گرامیداشت روز دانشجو، یاد و خاطره شهدای مبارزه با استکبار در روز 16 آذر 1332 را گرامی داشتند.

فرارسیدن ۱۶ آذر، روز دانشجو که یادآور حماسه‌آفرینی ماندگار دانشجویان در مبارزه با استکبار است را به تمامی دانشجویان عزیز و با بصیرت دانشگاه گنبدکاووس تبریک عرض می‌نمایم.
روز دانشجو فرصتی است برای تکریم مقام و منزلت پویندگان علم و دانش که همواره نقش فعال و مؤثری در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و پیشرفت‌های آن داشته‌اند و حماسه ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ که مظهر ایثار، پایداری، استقلال و آزادی است در تاریخ ایران جاودانه خواهد ماند.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنبش دانشجویی، فرارسیدن ۱۶ آذرماه، روز دانشجو را به کلیه دانشگاهیان کشور به ویژه دانشجویان پرتلاش دانشگاه گنبدکاووس و به همه کسانی که قلبشان برای سربلندی این ملت و آزادی و پیشرفت این کشور می‌تپد تبریک عرض می‌نمایم.
امید است که با فراگیری علم و دانش، در کنار هم بتوانیم نقشه‌ی راه ایران عزیز را در سایه منویّات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به سوی سعادت، آزادی و سربلندی سوق دهیم.
در پایان از درگاه خداوند متعال برای جامعه دانشگاهی بویژه دانشجویان عزیز؛ امید، عزت، سربلندی و تندرستی مسئلت می‌نمایم.

دکتر ابوالفضل طهماسبی

رییس دانشگاه گنبدکاووس