اطلاعیه شماره 2 ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دکتری 1401

1401/06/01

ضمن تبریک به پذیرفته شدگان محترم به استحضار می رساند: امکان ثبت نام غیرحضوری از روز سه شنبه مورخ 1401/06/01 برای کلیه پذیرفته شدگان براساس فایل راهنما با مراجعه به آدرس erp.gonbad.ac.ir امکان پذیر می باشد.

نکات و موارد مهم در مرحله ثبت نام غیر حضوری:
تکمیل دقیق اطلاعات خواسته شده و بارگزاری اسکن مدارک براساس راهنمای ثبت نام غیرحضوری

مدارک مورد نیاز جهت انجام ثبت نام غیرحضوری:

اسکن یک قطعه عکس  4*3  (تهیه شده در سال جاری)
اسکن تمامی صفحات شناسنامه ( هر صفحه بصورت جداگانه)
اسکن کارت ملی ( پشت و رو)
اسکن اصل گواهی پایان دوره کارشناسی ارشد و یا گواهی موقت پایان دوره کارشناسی ارشد
 تذکر 4-1: پذیرفته شدگانی که دانشجو سال آخر بوده اند  و گواهی پایان دوره کارشناسی ارشد خود را دریافت ننموده اند لازم است بجای گواهی کارشناسی ارشد، اسکن فرم معدل ( فرم مذکور بصورت PDF    بر روی پورتال سازمان سنجش قرار دارد ) که به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رسیده باشد را ارائه نمایند.

تذکر 4-2: پذیرفته شدگانی که در زمان آزمون دکتری دانشجو سال آخر بوده اند لازم است فرم  معدل واحد های گذرانده  (فرم معدل مندرج در دفترچه شماره 1 راهنمای ثبت نام آزمون دکتری)  که در زمان ثبت نام آزمون به استناد آن در سایت سازمان سنجش معدل خود را ثبت نموده اند و به تایید رسمی دانشگاه مقطع کارشناسی ارشد رسیده است  را اسکن  و علاوه برگواهی پایان دوره کارشناسی ارشد، در قسمت مربوط به اصل گواهی کارشناسی ارشد بارگزاری نمایند.

اسکن اصل گواهی دوره کارشناسی و یا گواهی موقت دوره کارشناسی