اولین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم زیستی در دانشگاه گنبدکاووس برگزار شد.

1400/07/10

دانشگاه گنبد کاووس با هدف تبادل آخرین یافته های تحقیقاتی در زمینه زیست‌شناسی و ایجاد بستر لازم برای هم اندیشی بین پژوهشگران و سیاست‎گزاران این بخش، اولین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم زیستی را برگزار کرد.

اولین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم زیستی با هدف ارائه آخرین دستاوردهای متخصصین حوزه زیست‌شناسی و نمایش توان علمی کشور 14 بهمن‌ماه  در سالن شهید چمران دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی  دانشگاه گنبدکاووس بصورت حضوری و مجازی برگزار شد.

اولین همایش ملی پژوهش‌های نوین در علوم زیستی با همت  گروه زیست شناسی دانشکده علوم پایه و فنی و مهندسی دانشگاه گنبدکاووس و با حضور جمع کثیری از اساتید، پژوهشگران و دانشجویان  از سراسر کشور برگزار شد.

دکتر سهراب بوذرپور دبیر علمی همایش با اشاره به استقبال بسیار خوب اساتید و پژوهشگران از این همایش گفت: در مجموع 370 مقاله به دبیرخانه  همایش واصل شد که هیات داوران 307 مقاله را از نظر علمی مورد پذیرش قرار دادند وی اشاره کرد  که از این تعداد 36 مقاله بصورت سخنرانی  و تعداد 271 مقاله بصورت پوستر ارایه گردید.