گرامیداشت سالروز شهادت آیت الله مطهری و روز استاد در هفته سرآمدان آموزشی

1403/02/17

به گزارش روابط عمومی دانشگاه برنامه گرامیداشت سالروز شهادت استاد فرزانه آیت الله مطهری و گرامیداشت مقام شامخ استاد و همچنین برنامه سرآمدان آموزشی در روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۳/۰۲/۱۶ در سالن همایش وارنا برگزار گردید. دکتر جعفریان ریاست دانشگاه ضمن عرض تبریک روز استاد و گرامیداشت یاد و نام استاد فرزانه شهید مطهری، هفته سرآمدان آموزشی را به اعضا هیات علمی و جامعه دانشگاهی گنبدکاووس تبریک عرض نموده و در ادامه با ارائه گزارش عملکرد یکساله دانشگاه در خصوص اقدامات انجام شده در بخش های مالی، خوابگاه های دانشجویی، سلف سرویس مرکزی، آموزشی و پژوهشی، برنامه های فرهنگی و همچنین چشم انداز و اهداف پیش روی دانشگاه ایراد سخنرانی نمودند. در ادامه حجت الاسلام و المسلمین رجبی مسوول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به آیات و روایات در خصوص جایگاه ارزشمند استاد و علم و همچنین نقش مهم اساتید بر پیکره آموزشی و اخلاقی دانشجویان صحبت نمودند. در پایان دکتر غلامعلی پور علمداری معاون آموزشی و پژوهشی اقدامات انجام شده از سوی معاونت آموزشی و پژوهشی در یکسال گذشته را ارائه نموده و از اساتید برتر در هفته سرآمدان آموزشی تجلیل به عمل آمد.