1402/11/14

آیین اختتامیه دومین دوسالانه «نشان هدهد سفید» با هدف انتخاب محبوب‌ترین کتاب‌ها توسط اعضای کودکان و نوجوانان کتابخانه‌های عمومی با حضور محمد‌مهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدرضا هراتی دبیر جشنواره و معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌ها، فرزانه فخریان مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور کودک و نوجوان و کودکان و نوجوانان در کتابخانه پارک شهر برگزار شد.

هیات داوران دوسالانه «نشان هدهد سفید» شش عنوان کتاب که شامل سه عنوان کتاب برای کودک و سه عنوان برای نوجوان را به عنوان کتاب‌های برگزیده معرفی کردند.

دبیر جشنواره و معاون توسعه کتابخانه‌ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه‌ها با اعلام این خبر که نزدیک به ۳۰۰ کتاب پر امانت برای «نشان هدهد سفید» انتخاب شد، گفت: کتاب‌ها در دو بخش کودک و نوجوان تقسیم‌بندی و برای داوری انتخاب شدند. ۳۰۰۰ عضو و کتابدار در استان‌ها کتاب‌ها را داوری کردند. در مجموع استان‌های خراسان شمالی، فارس، اصفهان، همدان و یزد بیشترین مشارکت را داشتند.

در این جشنواره کتاب آبنبات هلدار، نوشته دکتر مهرداد صدقی عضو هیات علمی دانشگاه گنبد کاووس نشان ملی هدهد سفید را به عنوان پرمخاطب‌ترین کتاب کتابخانه‌های کشور دریافت کرد.