مراسم گرامیداشت روز بصیرت و روز جهانی مقاومت

1402/10/12

مراسم گرامیداشت روز بصیرت و روز جهانی مقاومت به میزبانی دانشگاه گنبد کاووس و حضور سردار سید موسی حسینی جانشین سپاه نینوا استان گلستان ، اعضای هیات رییسه ، مدیران ستادی ، اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان پس از غبارروبی از مزار شهیدان خوشنام این دانشگاه برگزار شد.

دکتر جعفریان ریاست دانشگاه گنبد کاووس در این مراسم ضمن خوش آمد گویی  با ﺑﻴﺎﻥ ﻧﻘﺶ ﺩﺍنشگاه ﻭ دانشگاهیان ﺩﺭ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﺍﺯ ﺭﻫﺒﺮﻱ ، همپای دیگر ﺍﻗﺸﺎﺭ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﻪ ﺿﺮﻭﺭﺕ ﺍﻃﺎﻋﺖ ﺭﺍﻫﺒﺮﺩﻱ ﻭ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺍﻱ ﺍﺯ ﺭﻫﺒﺮﻱ ﺗﺄﻛﻴﺪ ﻛﺮﺩ و گفت : یوم‌الله ۹ دی، پاسداشت بصیرت ملت در خنثی‌سازی توطئه‌ آمریکایی و صهیونیستی است. ۹ دی نباید فراموش شود؛ چرا که یکی از فتنه‌های دشمن این است که برخی مناسبت‌های مهم و تاریخ ساز به فراموشی سپرده شود

در این مراسم سردار حسینی با مفهوم شناسی تاریخی فتنه در گذار تاریخ، به زمینه‌های رخداد آن اشاره نمود. ایشان در ادامه با تکیه بر ضرورت بصیرت، به بیان اهمیت نقش آفرینی نخبگان دانشگاهی‌ در جهاد تبیین و تحقق هرچه بهتر روشنگری پرداختند. بخش پایانی گفتار ایشان نیز به اهمیت مسئله انتخابات پیش رو و حضور حداکثری اختصاص یافت.

شایان ذکر است که در پایان این مراسم از دو اثر دکتر سید مهدی رحمتی عضو هیأت علمی دانشگاه گنبد کاووس با عناوین "جهل مقدس" و "دروغ‌های وهابیت" با محوریت جهاد تبیین و مقاومت جهانی رونمایی شد.