پیام تبریک ریاست محترم دانشگاه گنبد کاووس به مناسبت روز دانشجو

1402/09/16

فرا رسیدن روز دانشجو، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت‌جویی، روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و اهمیت افزایش بصیرت سیاسی و معرفت دینی بر تمامی دانشجویان مؤمن و پرتلاش و بر ملت شهید پرور ایران اسلامی خجسته و گرامی باد.
دانشجویان گرانقدر باید هر روز را با آموختن و افزایش دانش خود به روز دانشجو مبدل سازید. چرا که سرنوشت هر کشوری و ترسیم روشنای آینده آن بستگی به توان علمی و گردش چرخ علم در جامعه دارد.
در این فرصت مغتنم یادی میکنم از دانشجویان شهید چه دانشجویان شهید دوران دفاع مقدس و چه دانشجویانی شهید مدافع حرم که برگ برگ به افتخارات دانشگاهها می افزایند و امیدوارم بتوانیم با تأسی از رشادت های این عزیزان تقدس محیط دانشگاه را حفظ نماییم .

آرزوی موفقیت شما دانشجویان و تماشای لبخند پیروزیهایتان را از خداوند منان مسألت دارم .

حجت الله جعفریان
ریاست دانشگاه گنبد کاووس