برگزاری آیین گرامیداشت 16 آذر روز دانشجو در دانشگاه گنبد کاووس

1402/09/16

آیین گرامیداشت 16 آذرماه روز دانشجو در سالن حکمت دانشکده علوم انسانی دانشگاه گنبدکاووس با حضور پرشور دانشجویان ، اعضای محترم هیات رییسه و اعضای محترم هیات علمی ، اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید .

در این مراسم ابتدا پس از قرائت قرآن کریم و سرود جمهوری اسلامی ایران دکتر جعفریان ریاست دانشگاه ضمن تبریک این روز گفت : دانشجویان امروز، قشری فرهیخته هستند که با علم و وسعت دانش، اخلاق، منش و مهربانی می توانند بهترین الگو برای جامعه باشند .  ایشان افزود : فردای روشن و سربلندی کشور بر پایه توانمندی‌های نسل جوینده دانش و فرهیخته‌ای خواهد بود که با علم، ایمان و اخلاق حسنه توام باشد.
در ادامه حجت الاسلام رجبی نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه نیز ضمن گرامیداشت این روز به قدرت معنوی و علمی جامعه فرهیخته دانشجویی پرداخته و افزود: بیاندیشیم که ما وارث شهیدانی هستیم که معجونی از علم و معنویت و حماسه بودند و  آنها روحیه مقاومت را در ما دمیدند.
این مراسم با برگزاری برنامه های متنوع و اهدای جوایز به افراد برتر خاتمه یافت .