اطلاعیه شماره (1) پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400

1400/07/27

قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال 1400 ضمن تبریک پذیرش شما در دانشگاه گنبدکاووس به اطلاع می رساند فرآیند ثبت نام غیر حضوری (اینترنتی) از روز دوشنبه مورخ 1400/08/03لغایت چهارشنبه مورخ 1400/08/05امکان پذیر خواهد بود.

پذیرفته شدگان لازم است با داشتن تصویر (اسکن)مدارک به شرح زیر مطابق فایل راهنما مندرج در اطلاعیه شماره 2 که به زودی از طریق وبگاه رسمی دانشگاه در دسترس شما قرار خواهد گرفت اقدام به ثبت نام از طریق سامانه جامع دانشگاه به آدرس www.erp.gonbad.ac.ir نمائید.

1- تصویر تمامی صفحات شناسنامه

2-  تصویر کارت ملی

3- تصویر یک قطعه عکس پرسنلی(4*3) تهیه شده در سال جاری

4-  تصویر گواهی پایان تحصیلات مقطع کارشناسی

تبصره 1: برای آقایان مشمول خدمت وظیفه نامه لغو معافیت تحصیلی کارشناسی بجای بند 4 مورد پذیرش می باشد.

تبصره 2: فرم میانگین معدل برای پذیرفته شدگانی که تاریخ فارغ التحصیلی آنها از تاریخ  1400/02/20 تا 1400/06/31 می باشد و تاکنون موفق به دریافت گواهی پایان تحصیلات

تذکرمهم: برای آندسته از پذیرفته شدگانی که در هنگام ثبت نام در آزمون کارشناسی ارشد فارغ التحصیل نگردیده بودند و معدل خود را براساس میانگین واحد های گذرانده در سایت سازمان سنجش وارد نموده اند لازم است علاوه بر بند 4  تصویر فرم میانگین معدل مندرج درصفحه 78 دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال 1400 سازمان سنجش که به تایید دانشگاه مقطع کارشناسی رسیده است را نیز  در اختیار داشته باشند.

5-تصویر کارت واکسن کرونا

6- تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم ویژه آقایان دارای کارت.