قابل توجه دانشجویان مقطع کاردانی و کارشناسی: آخرین مهلت حذف اضطرای نیم سال دوم سال تحصیلی 1399-1400

1400/03/10

به اطلاع می رساند آخرین مهلت حذف اضطرای نیم سال دوم سال تحصیلی 1399-1400 براساس تقویم آموزشی تاریخ 19/03/1400 می‌باشد.

به اطلاع می رساند آخرین مهلت حذف اضطرای نیم سال دوم سال تحصیلی 1399-1400 براساس تقویم آموزشی تاریخ  1400/03/19 می‌باشد، لذا در صورتی که خواستار حذف اضطراری می باشد با داشتن شرایط زیر، از طریق سامانه آموزشی خود قسمت در خواست های متفرقه با انتخاب گزینه  حذف یا اضافه نمودن درس از منو نوع درخواست و درج عنوان درس مورد تقاضا در قسمت شرح درخواست و سپس انتخاب گزینه ارسال جهت بررسی  اقدام فرمائید.

تذکر مهم:

همچنین پس از ثبت درخواست حتماً یک هفته قبل از شروع امتحانات از ثبت  عنوان حذف در بخش  کارنامه یا انتخاب درس مذکور اطمینان حاصل فرمائید.

شرایط امکان حذف اضطراری:

1. درس مورد تقاضا براساس سرفصل صرفاً تئوری باشد(واحد عملی نداشته باشد).

تبصره: امکان حذف اضطراری درسی که دارای واحد علمی بوده و قبلا در نیم سال های گذشته واحد عملی آن را گذرانده اما در آن درس نمره قبولی کسب نکرده باشید ، وجود دارد.

1. صرفاً یک درس قابل حذف اضطراری می باشد.
  2. رعایت تعداد کف واحد های درسی انتخابی در نیم سال جاری با حذف درس مذکور باید انجام شود، بعنوان مثال با حذف درس مورد تقاضا واحد های باقی مانده نباید کمتر از 12 واحد گردد.
  3. رعایت عدم غیبت بیش از 3/16در کلاس درس مذکور باید انجام شده باشد.(استعلام غیبت از استاد درس مذکور اخذ خواهد شد)