اطلاعیه پذیرش استعدادهای درخشان و برگزیدگان علمی (پذیرش بدون آزمون) در دوره دکتری تخصصی (Ph.D.) سال تحصیلی 1401-1400

1400/01/29

به اطلاع می‌رساند دانشگاه گنبدکاووس برای سال تحصیلی 1401-1400 براساس آیین نامه پذیرش بدون آزمون در دوره تحصیلی دکتری به شماره 21/67272 مورخ 93/4/18 و اصلاحیه شماره 21/237200 مورخ 93/12/16 از میان برگزیدگان علمی در رشته های آگروتکنولوژی گرایش فیریولوژی گیاهان زراعی، آگروتکنولوژی گرایش اکولوژی گیاهان زراعی و علوم و مهندسی شیلات گرایش صید و بهره‌برداری آبزیان یک نفر در هر رشته/ گرایش دانشجو می‌پذیرد. داوطلبان در صورت احراز و رعايت شرايط اين اطلاعيه و بندهاي زير مي‌توانند در رقابت پذیرش بدون آزمون دوره دكتري تخصصي این دانشگاه شرکت و پس از بررسی اولیه برای مصاحبه دعوت شوند:

دانلود فایل اطلاعیه پذیرش استعدادهای درخشان

شرایط پذیرش
1) داوطلبان لازم است دانش‌آموخته کارشناسی ارشد داخل کشور و رشته آنان متناسب با رشته مورد تقاضا (به تشخیص گروه تخصصی مربوطه و تایید شورای آموزشی دانشگاه) باشند و یا دانشجویان جاری دوره کارشناسی ارشد متقاضی پذیرش حداکثر تا 1400/06/31 دانش آموخته شوند.
2) داشتن میانگین کل حداقل 16 در دوره کارشناسی و 17 در دوره کارشناسی ارشد (بدون احتساب نمره پایان نامه )
3) بیش از دوسال از تاریخ دانش آموختگی متقاضی نگذشته باشد.
4) کسب حداقل 60 امتیاز از فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و مصاحبه مطابق جدول ارزشیابی و راهنمای امتیازدهی وزارت علوم، تحقیفات و فناوری

دانلود فایل اطلاعیه پذیرش استعدادهای درخشان